Liikunnanohjaaja AMK +
Liikuntatieteiden maisteri

Tavoitteellinen urheilu- tai valmennusura ja opinnot samassa kalenterissa!

Liikuntapainotteinen koulutuspolku

Liikunnanohjaaja AMK +
liikuntatieteiden maisteri ( 5,5 – 7 v )

Uudella liikuntateknologian koulutuspolulla suoritat kaksi korkeakoulututkintoa: liikunnanohjaaja AMK-tutkinnon (210 op) Kajaanin ammattikorkeakoulusta ja liikuntatieteiden maisterin tutkinnon (120 op) Jyväskylän yliopistosta.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti tavoitteellisille urheilijoille ja valmentajille tai jo uransa päättäneille urheilijoille ja valmentajille.

Opinnot alkavat Kajaanin ammattikorkeakoulussa, ja voit jo näiden opintojen rinnalla suorittaa erillisellä opinto-oikeudella liikuntatieteiden maisterin perusopintoja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa Vuokatin liikuntateknologian yksikössä. AMK-tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulle myönnetään varsinainen opinto-oikeus maisteriopintoihin.

Koulutuspolun kokonaiskesto on 5,5–7 vuotta riippuen esimerkiksi osaamisestasi (AHOT, aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen) ja opintojesi suoritustahdista. KAMKin kaksoisuratuutori, opinto-ohjaajat ja tuutoropettajat ohjaavat sinua kaksoisurallasi eteenpäin.

Hakeutumalla Vuokatti-Rukan urheiluakatemian jäseneksi voit saada etuja ja tukipalveluita sekä suorittaa akatemiaopintoja osaksi tutkintoasi.

HAKU

Liikunnanohjaaja AMK + liikuntatieteiden maisteri

Essi Fonselius

Projektipäällikkö

+358 40 626 5316

Samuli Nevanperä

Projektipäällikkö, yliopistonopettaja

+358 50 466 4449